Hypotheken

Hypotheken voor Predikanten

Het kopen van een eigen huis (of tweede woning) is voor veel mensen zowel spannend als eng. Want voordat u kunt genieten van de nieuwe woning zult u vaak een hypotheek moeten afsluiten. Bij zo’n grote stap is het prettig om bijgestaan te worden door een adviseur met verstand van predikanten en hypotheken. En dan het liefste een adviseur die geen enkel belang heeft bij de hoogte van de hypotheek, of de hypotheekvorm.

Financiële Adviesgroep Oudheusden ondersteunt u bij elke stap van het traject. Van onderhandeling bij de aankoop tot en met het contact met de notaris.
Hieronder vindt u aanvullende informatie met betrekking tot ons advies en bemiddeling bij hypotheken:

Wanneer u een huis op het oog hebt, of zelfs al de koopakte heeft getekend, is de volgende stap het financieren van de aankoopkosten. Indien u een hypotheek wilt afsluiten, bent u verplicht uw financiële situatie in kaart te laten brengen en de mogelijke risico’s in te schatten. Vervolgens begint het (papieren) traject naar de geldverstrekker en uiteindelijk de notaris. Wij zorgen voor een passend advies en begeleiden u van offerte tot en met notaris.

Het kan zijn dat u nog niet zeker weet welk huis het gaat worden. Of dat u twijfelt over de mogelijke hoogte van de hypotheek. In zulke gevallen is het mogelijk om eerst een inventariserend gesprek te hebben, zonder dat er een schriftelijk advies op volgt, of andere uitgebreide acties ondernomen worden. U krijgt gewoon inzicht in uw mogelijkheden.

Het onderhandelen bij de aankoop van een huis is een vak apart. En alhoewel wij dit niet zelf voor u doen, kunnen wij u wel verwijzen naar een goede aankoopmakelaar. Deze makelaar onderhandelt voor u, om zo de aankoopprijs van het huis te verlagen. En u betaalt alleen als hij resultaat behaalt!

Transparante beloning

Het verkrijgen van een goed advies is fijn als het van een adviseur komt die volkomen onafhankelijk is. U bent degene die centraal moet staan, het moet voor u de beste optie zijn, niet voor ons. Financiële Adviesgroep Oudheusden werkt op basis van een declarabel urentarief, of op een vooraf afgesproken bedrag, dat hangt af van de situatie. Hierdoor bent u er zeker van dat u een eerlijk advies krijgt waarbij u centraal staat. Bovendien weet u precies wat de kosten van een advies zijn, zonder dat er ergens verborgen provisies naar de adviseur toe gaan. Dat is wel zo eerlijk vinden wij.